• Emailinfo@plentus.si
  • AddressCerknica | Ljubljana | Zreče
  • Open Hours041/939-111
  • Emailinfo@plentus.si
  • AddressCerknica | Ljubljana | Zreče
  • Open Hours041/939-111

Transkripcija besedil

Transkripcija besedil – prihranimo vaš čas! Vam zmanjkuje časa za prepis besedil, prepisovanje člankov, video in audio gradiva? Si želite bolje izkoristiti vaš delovni ali prosti čas?

Nudimo vam možnost in namesto vas hitro in natančno pretipkamo tekste, besedila in dokumente. Omejitve dolžine besedil ni. 

Na vašo željo lahko pretipkamo iz pisnega, video ali audio gradiva tako besedilo tiskovnih konferenc, zapisnikov sej, intervjujev.

Poleg same transkripcije besedil vam omogočamo tudi lektoriranje tekstov.

Transkripcijo besedil omogočamo v slovenskem in angleškem jeziku.

Vsaki stranki se posvetimo individualno, strokovno in z najvišjo stopnjo diskretnosti glede na morebitno občutljivost podatkov in vsebine!

Povpraševanje nam lahko pošljete na mail info@plentus.si ali na telefon 041/939-111.

Transkripcija besedil - pretipkamo vaše intervjuje, pogovore sestankov, sej, ...
Transkripcija besedil – pretipkamo vaše intervjuje, pogovore sestankov, sej, predavanj, gradiv in ostalih zvočnih posnetkov!

Zavedamo se, kako pomembno je, da so vaši podatki arhivirani in varno shranjeni. Zato vam ponujamo rešitev – transkripcijo besedil v naši ekipi opravljajo izkušeni strokovnjaki s področja jezikoslovja. Poleg same transkripcije zvočnih posnetkov vam ponujamo tudi možnost strokovne lekture, ki se je naše stranke poslužujejo v primeru priprave strokovnih člankov, publikacij, zapisnikov sej, novo nastajajočih knjig, literature in drugega gradiva.

Zaradi vse bolj natrpanih urnikov in hitrega tempa življenja neveščim transkripcija besedil vzame ogromno časa, zato na tej točki z največjim zadovoljstvom pristopimo mi ter vam na ta način prihranimo čas in denar.

Za vsako stranko pripravimo individualno ponudbo, ki je seveda odvisna od količine gradiva kot tudi od njegove zahtevnosti. Storitve nudimo po konkurenčnih in dostopnih cenah. Ponašamo se tudi s hitrim odzivnim časom, zato nam pišite na info@plentus.si ali nas pokličite na 041/939-111.

Ostale storitve Plentus produkcije:

Plentus produkcija vam omogoča tudi pripravo scenarijev, snemanja korporativnih videov in oglasov, izdelavo spletnih strani, radijskih oglasov ter še veliko več!

Prav tako vam ponujamo možnost oglaševanja ter objavo piar člankov na naslednjih spletnih portalih: VideoSvet.si, PorocniSvet.si, Teen.si, Stajerska24.si.